Bos-Grens

“Bos-Grens” is een immersieve landschapsbeleving met de focus op het unieke karakter en de schoonheid van de grensstreek in Oost – (BE) en Zeeuws-Vlaanderen (NL). Aan de hand van een klankwandeling nodigen wij het publiek uit op een kunstzinnige, belevingsgerichte manier deze rijkdom uit de streek op een andere manier te percipiëren.             

Het grensgebied is voor ons het decor om laagdrempelig en interactief  een speelse klankwandeling aan te bieden; een symbiose van natuur, geluidskunst, architecturale installaties, erfgoed en storytelling. Een transversale samenwerking over de landgrenzen heen.

HRINS werkt voor “Bos-Grens” samen met de volgende partners: Muziekvereniging de Clingse Bossen, KLINGSPOOR , SCALDA , Het Zeeuwse Landschap, Natuur en Bos Vlaanderen , Gemeente Sint-Gillis-Waas, Gemeente Hulst, Gemeente Stekene.

“Bos-Grens” kwam tot stand dankzij de steun van:

“dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”